Menu

Inspirerande träningsresor

Under coronaåret är det få som kunnat resa som vanligt i världen. Inga semesterresor eller ens konferensresor alls, kanske. Vi är många som längtar efter ett normalt resande igen.

I stället för att resa så har många ägnat sig åt sitt eget hem. Det renoveras och fixas som aldrig förr. Med fler timmar hemma så är det viktigt att se över inomhusklimatet. Är du osäker på hur ventilationen fungerar kan du klicka dig in på radea.se och se om vi kan hjälpa dig.

Hemma bra men borta bäst

Ja, riktigt så är det kanske inte, det brukar kännas rätt skönt att komma hem efter en längre resa. Att få packa upp väskan, titta på bilderna och ha kvar känslan av alla upplevelser. För den som gillar träning eller motion av något slag blir det ofta även en kvarstående effekt i form av bättre kondition och förhoppningsvis också ny träningsinspiration.

Träningsresor i alla former

Det finns massor med olika sorters träningsresor, det behöver inte vara något landskapsläger direkt, utan en vandringsresa i Norrland kan vara väldigt givande med många fantastiska naturupplevelser i den karga miljön. En skidresa till Alperna är något helt annat och passar den som vill ha lite mer fart och fläkt.

Det finns också särskilda träningshotell där all möjlig träning erbjuds för den som vill utan att för den skull vara obligatorisk. Börja dagarna med lite yoga vid havet. Ta en löprunda och upptäck nya platser. Koppla av vid poolen innan du simmar några tusen meter för att på eftermiddagen kanske delta på vattengympa eller ett corepass med en proffsig ledare. Just det här att delta på det som passar är en fantastisk frihet och samtidigt väldigt inspirerande eftersom det gäller att passa på när tillfället bjuds. Det är med andra ord lätt att försöka vara med på allt bara för att det är så roligt.

Seniorresor

Även lite mer mogna resenärer kan välja träningsresor. Det handlar bara om att välja nivå efter sin egen person och fysik. Det har blivit väldigt populärt på senare år att vara aktiv på semesterresan, vare sig det handlar om upptäcktsresor, vandringar i Alperna eller dykresor i Röda havet. Alla vill uppleva något mer än bara sol och värme och väldigt många vill vara aktiva, satsa på sig själva genom att röra på sig, uppleva, äta och må bra. På så sätt får du en inspirerande resa med kvarvarande resultat. Och minnen som gör att du längtar till nästa resa för att uppleva nya saker. Precis som det ska vara.