Menu

Lyxkryssningar

Tänk att du vill bort ifrån vardagens eviga rutiner. Du vill åka iväg men ändå känna dig trygg. Då rekommenderar jag varmt en lyxkryssning. De har allt du behöver för att slappna av. Du sover bekvämt, vare sig du åker ensam eller med familjen. Det finns något för alla. Soldäck för soldyrkaren, gym för träningsentusiasten, buffé till matälskaren. Nattklubb för den som vill festa. En lyxkryssning brukar även ha tillgång till spa, relax och lyxiga butiker med allt från dyra parfymer, lyxig hudvård, till taxfreeshop. För barnen finns också många anpassade aktiviteter.

Gå till sjöss för lyx!

livet ombord på ett kryssningsfartyg erbjuder många äventyr i ett. Du kan välja att stanna på fartyget och njuta av soldäck, olika sociala events eller njuta av den vackra utsikten när båten för dig, eller varför inte hela familjen, genom Karibien. Fartyget har hela nitton våningar att utforska. Du kommer inte ens hinna bli uttråkad. På en lyxkryssning vill vi att du ska känna att allt är möjligt och ingenting är för långt borta. Om du vill turista kan du även hoppa av fartyget på de olika destinationerna och se vad de olika platserna har att erbjuda dig. Det kommer att bli ditt livs äventyr, och kanske finner du även att det blir en tradition

Lyxkryssning rent ekonomiskt

Bara för att det är en lyxkryssning du ska på behöver det inte kosta multum. Jämför banker och deras kurser innan avresa för att se hur valutan ter sig på olika platser. Detta är ett tips där du kan spara mycket pengar. Vissa banker tar mycket betalt för att du tar ut pengar i ett annat land. Ibland är det bästa att ta med sig färdiga kontanter. Vi föreslår att du tar ut en summa innan avresa som du känner att du klarar dig på om du inte hittar en bank du vet att kryssningen kommer vara i närheten av. Ett tips är att alltid ha lite kontanter på sig när man reser utomlands, då alla kiosker och mindre butiker inte alltid tar kort.